Thainyrkkeilyn maailmanmestari valmentaa Frederikiä – näin lyönnit lähtevät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Frederik nähtiin taannoin Big Brother -realitysarjassa, mutta nyt veteraanipoppari on jo suunnannut viettämään talvea Thaimaahan. Siellä meneillään on jotain todella odottamatonta, sillä Frederik treenaa aktiivisesti thainyrkkeilyä kovatasoisen valmentajan kanssa.

Kuva: Jesse Palanto
Kuva: Jesse Palanto

Stara sai tänään haltuunsa videon, jossa thainyrkkeilyn maailmanmestari Jesse Palanto harjoittaa Frederikiä kehässä. Hua Hinissä kuvatulla videolla nähdään miten tyylikkäästi Reetun iskut lähtevät ja iskeytyvät napakasti. Thaimaasta tavoitettu Palanto kertoi Staralle, että kaverusten suunnitelmissa on yhteinen ottelu lähiaikoina. Tähän mennessä harjoittelujakso on kestänyt kaksi viikkoa.