Oksettavuuden huippu! Mies söi ravintolan vessan virtsakourusta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmiset osallistuvat kaikenlaisiin vetoihin, joiden takia he joutuvat tekemään ällöttäviä tehtäviä. Nyt YouTube-videolle on päätynyt jotain, joka saattaa kääntää vatsaa ympäri keneltä tahansa katsojalta. Tilanne on kuin Pelkokertoimen syömistehtävästä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään nimittäin nuori mies, joka nautiskelee pisuaarissa uitettua kakkupalaa 13 euron voiton takia. Hän kaivaa virtsassa lilluneen makupalan esille ja pistää sen suuhunsa. Ilmeet vaihtelevat ällötyksestä ihmetykseen, kun mies maistelee haasteruokaansa.

Ympärillä oleva kaveripiiri kannustaa ja kiroilee vieressä. Mies saa yllättävän helpon näköisesti tehtävänsä päätökseen ja esittelee lopulta tyhjää suutaan. Onnistuisiko sama temppu sinulta?