Victoria Silvstedt rantavedessä – silikonikellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen silikonikaunotar Victoria Silvstedt on viihdealan moniosaaja. Hän on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. 39-vuotias neito on pitkään toivonut jälkikasvua.

Victoria Silvstedt ikuistettiin vastikaan St. Bartsin saaren rannalla. Paparazzit ovat olleet jälleen paikalla, kun neitokaisen rantaleikit saivat jatkoa. Blondi vilvoitteli rantavedessä sinisessä bikiniasussa ja tarjosi hiekkarannan kaksilahkeisille silmänruokaa.

Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.