Eurythmics tekee paluukeikan – osoittaa kunniaa Beatlesille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla menestystä niittänyt Eurythmics-yhtye teki aikoinaan Annie Lennoxista suositun poptähden. Taannoin Annien kerrottiin iskeneen ukkomiehen. Mitch Besser -niminen eteläafrikkalainen gynekologi ja HIV-tohtori jätti vaimonsa ja lapsensa popparin vuoksi.

1980-luvulla suosittu Eurythmics on suunnittelemassa paluukeikkaa osoittaakseen kunniaa The Beatles -yhtyettä kohtaan. The Recording Academyn julkaiseman tiedotteen mukaan popduo esiintyy The Night That Changed America: A Grammy Salute To The Beatles -tapahtumassa, joka järjestetään 27. tammikuuta Los Angelesissa.

Pitkäaikaisen Grammy-tuottaja Ken Ehlrichin mukaan Eurythmics on sopiva yhtye osoittamaan kunniaa The Beatlesille. Miehen mukaan popduo ei ainoastaan osaa sovittaa Beatles-kappaleita tyylilleen sopiviksi, vaan myös ymmärtävät mistä kappaleissa on kysymys.

The Beatles -muistotapahtuma kuvataan ja esitetään CBS-kanavalla 9. helmikuuta. Kyseisenä päivämääränä tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Beatles teki ensiesiintymisensä Yhdysvaltain televisiossa The Ed Sullivan Show -ohjelmassa.