Monika Jagaciak esitteli uutta bikinimallistoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolan naiskauneutta ihastellessa tulee ottaa huomioon Victoria’s Secret -brändin leipiin kiinnitetty Monika Jagaciak. Mallilupaus ikuistettiin taannoin St. Bartsin saarella kuvaussession pyörteissä. Karibianmeren kuumuudessa neidon yllä oli upeita bikiniasuja.

Pradan, Dolce & Gabbanan ja Vercacen näytöksissä nähty Monika on kuvattu myös uusiin Victoria’s Secret -kuviin, joissa teemana on vaaleanpunainen väri. Jagaciak lienee asuissaan monen kaksilahkeisen mielestä syötävän herkullinen ilmestys.

19-vuotias Monika Jagaciak kirjoitti mallisopimuksensa vuonna 2007 IMG Models -firmalle. Siellä hän sai lempinimen Jac. Läpimurto alalle tapahtui vuonna 2009 New Yorkin muotiviikoilla. Viime vuoden syyskuussa nainen pääsi 27. sijalle maailman 50 suurimman naispuolisen huippumallin listalla Models.com-sivuston listauksessa.