Maailman rumin nainen? Pysäyttävä video panee ajattelemaan

Lifestyle · Stara.fi

Kauneus on tunnetusti katsojan silmässä, mutta tutkijat ovat onnistuneet silti määrittelemään ihmisten keskinäiselle viehättävyydelle kasvonpiirteiden mukaan tilastolliset normit. Kaikki eivät tietenkään mahdu tilastollisiin kauneuden raameihin, mutta se ei tarkoita, etteivät hekin olisi kauniita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää joulun alla julkaistu pysäyttävä video. Maailman rumimmaksi naiseksi haukuttu ja mystisestä sairaudesta kärsivä Lizzie Velasquez kertoo itsestään ja elämästään.

Lizzie kertoo, että monissa sairauksissa on myös aurinkoiset puolensa, sillä hän ei esimerkiksi kykene lihomaan, vaikka söisi mitä tahansa. Lisäksi hänen toinen silmänsä on sokea, joten hän kuluttaa puolet vähemmän piilolinssejä. Lizzien ajatukset vaikeuksien kohtaamisesta ja ylittämisestä antavat jokaiselle ajattelemisen aihetta.