Kim Kardashian käytti rintavakoa neuvotteluvalttina?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on laihduttamisen jälkeen aktivoitunut sosiaalisen median parissa julkaisemalla itsestään uusia kuvia fanien ihailtavaksi. Töiden pariin palannut Kim on ryhtynyt taas hoitamaan perheensä raha-asioita.

Eilen Kim kuvattiin suuntaamassa palaveriin kokovalkoisessa asussa, jonka rintamus oli melko paljastava. Kimillä oli neuvottelujen vastapuolena ehkä joukko miehiä, joiden kanssa moinen näky toimisi todennäköisesti melkoisena neuvotteluvalttina.

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat syksyllä kihlasormuksia ja Kanye on jo väläytellyt järjestävänsä häistä kuninkaallisiakin juhlia suuremman tapahtuman. Hän on palkannut avukseen peräti viisi hääsuunnittelijaa. Kim ottaa Kanye Westin sukunimen virallisesti käyttöön vihkimisen jälkeen.