Julia Pereira ja Olga Kent yhdessä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira on viime viikkoina kuvattu usein uimarannoilla ympäri maailmaa, sillä neitokainen ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen. Nyt hän on nauttinut auringosta yhdessä ystävänsä Olga Kentin kanssa Miami Beachilla.

Huippunäyttävät kaunottaret kävivät testaamassa meren aallot rantavedessä, jossa paparazzit heidät ikuisti.

Mallitulokas Olga Kent, eli Olga Calpajiu, osallistui 17-vuotiaana paikalliseen kauneuskilpailuun Moldovassa. Hän voitti Miss Transnistria -tittelin, eikä ajatellut sen jälkeen malliuraa. Lukion jälkeen neito kuitenkin tapasi romanialaisen kykyjenetsijän, joka auttoi häntä pääsemään italialaisille mallimarkkinoille. Saapasmaassa Olgan ura lähti nousukiitoon, ja häntä on nähty muun muassa Triumph ja Benetton -merkkien alusvaatekampanjoissa. Kent myös näytellyt elokuvissa, kuten Fuga di Cervelli.