Paris Hiltonin povi puhuttaa jälleen – push upit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton vietti viime vuonna aikaa Ibizalla, jossa hän teki DJ-keikkoja esimerkiksi Foam & Diamonds -vaahtobileissä. Hän soitti levyjä myös Las Vegasissa. Äskettäin Paris nauratti väittämällä, että hän kuuluu maailman viiden parhaan DJ-tähden joukkoon.

Parisia ei ole siunattu kovin muhkealla rintavarustuksella, mutta hän on poikkeuksellisen hyvä korostamaan muotojaan erilaisissa julkkisbileissä. Push up -liivien ja muiden tekniikoiden kuningatar on jälleen edustanut odottamattoman uhkeana saapuessaan Diane Von Furstenbergin Journey of A Dress -näyttelyn avajaisiin Los Angelesissa.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.