Pojat rakensivat merirosvolaivan pahvista – et kyllä usko silmiäsi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisilla ihmisillä on luontainen kyky luoda taidetta kaikesta saatavilla olevasta materiaalista. Amatöörit jakavat mielellään luomustensa kuvia netissä, ja nyt saamme ihailla todellista taituruutta vaativaa mestariteosta.

Kolme poikaa, Josh, Mikey ja Joel, päättivät rakentaa halloweenbileisiin aidon kokoisen merirosvoaluksen. Materiaaliksi kaverukset valitsivat pahvin. Vaikka monille tulee pahvilaatikkolaivasta mieleen lähinnä pikkulasten askartelema tekovene, todistavat kuvat poikien loihtineen jotain aivan erityistä.

Verkossa on nyt julkaistu kuvia laivasta, ja lopputulosta ei voi kun ihmetellä. Upeat yksityiskohdat heräävät henkiin valaistuksen avulla, ja laivaan on rakennettu jopa pikkutarkka keulakoriste. Sen lisäksi, että pahvilaiva näyttää upealta, edustaa se myös pitkälle vietyä kierrättämistä. Laivan rakentaminen kesti viisi päivää.