Tee hyvä teko ja anna hyvän kiertää – sinä pystyt tähän jo huomenna

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sananlaskun mukaan hyvä kiertää. Se pitää varmasti paikkansa myös tosielämässä, mikä on viime aikoina osoitettu erityisesti kahviloissa. Niissä joku on maksanut seuraavan asiakkaan ostokset, ja ketju on jatkunut jopa satojen asiakkaiden verran. Hyvä siis kiertää, ja siitä nähdään nyt malliesimerkki musiikkivideolla.

YouTube
YouTube

Kindness Boomerangin One Day -musiikkivideo on luonnollisesti käsikirjoitettu ja näytelty, mutta siinä nähtävät tapahtumat ovat malliesimerkkejä jokapäiväisistä hyvistä teoista, joihin jokainen meistä kykenee jo huomenna. Hyvät teot ja lähimmäisen auttaminen tuovat hyvää mieltä paitsi auttajalle myös autetulle, joka todennäköisesti auttaa seuraavaksi vuorostaan jotain toista.