Vauvojen älypotkupuku mittaa jopa lapsen lämpötilan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vanhemmuudesta on tullut maratonia vastaava huippusuoritus, kun maaliin on päästävä kunnialla ilman turhia kompastumisia. Vaikka lapsen syntymä on maailman tavallisin asia, saattavat jotkut äidit ja isät viedä kasvattamisen liian ylihuolehtivaiselle tasolle.

themimobaby12012014

Nyt kaikkien neuroottisten vanhempien iloksi on keksitty The Mimo Baby -potkupuku, joka toimii itkuhälyttimen tavoin. Sen lisäksi, että älypotkupuku vahtii vauvaa ja sen hyvinvointia, raportoi se myös tuloksia reaaliaikaisesti äidin tai isän älypuhelimeen erillisen sovelluksen avulla.

Engadget-sivuston mukaan älypotkupuku mittaa vauvan kehon lämpötilaa, aktiivisuustasoa ja hengitystä. Puvun nimi on Mimo Baby, ja sen toiminta perustuu puvussa oleviin sensoreihin. Puvun keksijät ovat markkinoineet tuotetta sillä, että nyt vanhemmat voivat tarkastaa lapsensa hyvinvoinnin pelkästään puhelinta vilkaisemalla. Moni pyörittelee päätään keksinnölle sen innovatiivisuudesta huolimatta. Läheisyyttä ja rakkautta puku tuskin antaa.