Tässä on miesten unelma! Videopeli, jääkaappi ja oluthana yhdistettiin

Digi Lifestyle · Stara.fi

Monet miehet unelmoivat laatuajasta kotona videopelien, ystävien ja oluen kanssa. Nyt tällainen unelma on taas astetta lähempänä, kun markkinoille on tullut uudenlainen videopelikone The Kegerator. Siinä on yhdistettynä oluthana ja perinteinen pelikone ohjaimiineen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

The Dreamcade Kegerator 60 -laite on varustettu oluthanan lisäksi myös sisäänrakennetulla jääkaapilla sekä 60-tuumaisella jättinäytöllä, josta kelpaa pelata mitä tahansa videopeliä. Pelikoneessa on myös kaksi pullonpidikettä, joten molemmat kädet voi pitää vapaana pelaamiseen. Laitteen mukana toimitetaan pelit Pac-Man, Ms. Pac-Man, Centipede ja Galaga, mutta myös muita pelejä on saatavissa. Laitteen hinta on 4.999 dollaria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash