Zooey Deschanel: Koulukiusaus johti menestykseen elämässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet Hollywoodissa menestyneet viihdealan osaajat ovat saattaneet ennen läpimurtoaan kokea rankkojakin kokemuksia. Esiintyjät Demi Lovatosta Miley Cyrusiin, Justin Timberlakeen, Robert Pattinsoniin ja Lady Gagaan ovat paljastaneet joutuneensa koulukiusatuksi kasvuvuosinaan.

Nyt entiseksi kiusatuksi on tunnustautunut myös komedienne-muusikko Zooey Deschanel. Kolme miestä ja tyttö -sarjaa tähdittävä neito uskoo, ettei yksikään entisistä luokkatovereista olisi koskaan aavistanut, että hän tulisi päätymään viihdemaailman huipulle. Samalla Deschanel kokee saaneensa kokemuksistaan lisävoimaa, jonka avulla on ponnistanut menestykseen.

– Kukaan niistä lapsista, joiden kanssa kasvoin, ei olisi arvannut, että ”Zooey pääsee televisioon ja hänellä on oma show”. Mikään ei ole koskaan tullut minulle helposti, ja se on hyvä asia. Opin jo nuorena, että asioiden eteen on tehtävä kovasti töitä, kertoi 33-vuotias Zooey Elle-lehden haastattelussa.

Zooey Deschanel on nähty elokuvissa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies. Hän tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa Kolme miestä ja tyttö. Nainen kertoi taannoin kyllästyneensä siihen, että häntä arvostellaan puhetyylinsä tai vaatemakunsa pohjalta. Zooey nähdään usein julkisuudessa esimerkiksi tyttömäisiin mekkoihin ja rusetteihin pukeutuneena.