Räppäri kaasutteli äitinsä hautajaisiin – poliisit ottivat kiinni matkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Flavor Flav, oikealta nimeltään William Jonathan Drayton Jr., tuli aikoinaan kuuluisaksi Public Enemy -yhtyeen kellokallena ja hypemiehenä. Viime vuosina tähti on tullut tunnetuksi musiikkiuransa sijaan lähinnä realitysarjoista, kuten Vaimomatskua ja Himmeet tähdet.

Splash
Splash

Taannoin epäonnistuneiden ravintolabisnesten takia otsikoissa ollut Flavor Flav on nyt joutunut tekemisiin poliisien kanssa, kun hän oli kaasuttelemassa ylinopeutta oman äitinsä hautajaisiin. Räppäri pysäytettiin ylinopeuden takia, mutta nyt häntä odottavat syytteet myös huumeiden hallussapidosta. Räppärin hallusta löytyi nimittäin pieni määrä marijuanaa. Flav pidätettiin, koska hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Poliisiasemalta hänet päästettiin jatkamaan matkaansa äitinsä hautajaisiin.

54-vuotiaan Flavor Flavin tavaramerkki on hänen kaulassaan roikkuvat erilaiset suurikokoiset viisarikellot. Myös hänen purukalustonsa hakee vertaistaan, sillä se hohtaa kultaisena. Public Enemyn kulta-aikaan Flavor Flav tunnettiin ”Yeaaah-boyeeee!” huudoistaan. Flavor on deittaillut muun muassa tanskalaista näyttelijä Brigitte Nielseniä.