Seksikkyyskartta kertoo missä maissa on kuumimmat naiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu lukematom määrä erilaisia maailmankarttoja, joissa on rankattu maailman maat järjestykseen milloin milläkin perusteella. Nyt joukkoon on lisätty myös Hottest and Sexiest Women By Country -niminen kartta, joka kertoo mistä löytyvät maailman seksikkäimmät naiset.

Kuva: Target Map
Kuva: Target Map

Tänään julkaistulla seksikkyyskartalla Suomi sijoittuu keskikastiin arvosanalla kolme. Ykkönen tarkoittaa hyvin seksikkäitä ja vitonen hyvin vähän seksikkäitä maita. Ruotsi sai yhden pisteen Suomea paremman arvosanan, mutta Norja ja Tanska ovat Suomen kanssa samalla tasolla.

Kartan mukaan maailman seksikkäimpiä naisia löytyy erityisesti Virosta, Latviasta sekä Kolumbiasta ja Argentiinasta. Listan mukaan vähiten seksikkäitä naisia löytyy lukuisista Afrikan maista sekä Boliviasta, Irakista ja Afganistanista.