Supermalli päätyi rannalle – riisui ja säntäsi veteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa taannoin järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Nyt hänet nähdään rannalla.

Cara suuntasi äskettäin Italiaan, jossa hän kuvasi Riminin aurinkorannoilla The Face of an Angelia. Kuvausten lomassa hän säntäsi rantaan, riisui bikineille ja lähti nauttimaan Adrianmeren aalloista.

21-vuotias Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.