Miley Cyrusin nakukuva vuoti julkisuuteen – yritetään poistaa netistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrusin tuotantoa on pidetty lapsille sopimattomana. Hänen ja laulaja Britney Spearsin videot siirrettiin Ranskan televisiokanavilla katsottavaksi vasta iltakymmenen jälkeen. Miley on nakuillut usein, mutta täysin hän ei ole esimerkiksi rintojaan paljastanut. Ennen kuin nyt.

Eräs nettikäyttäjä onnistui nimittäin löytämään Maxim-lehden sivuilta kaksi Miley Cyrusin ennenjulkaisematonta valokuvaa, joissa hän esittelee pakaransa lisäksi myös täysin paljaat rintansa. Kuvat päätyivät nopeasti useille eri verkkosivuille, joita vaadittiin välittömästi poistamaan ne. Kuvat ovat peräisin viime vuonna tehdystä kuvaussessiosta, mutta ne olivat liian rohkeita julkaistavaksi.

Maxim ja Cyrusin taustavoimat yrittävät parhaillaan saada kuvia pois julkisuudesta, mutta internetissä se on tunnetusti mahdotonta. Samasta syystä myöskään Stara ei voi julkaista kuvia. Kuvat löytyvät kuitenkin helposti esimerkiksi hakukoneella. Niissä Mileyn yllä nähdään kullanvärinen takki, jota hän pitää auki.

Miley Ray Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa, koska hän tylytti kollegaansa Beyoncea. Bangerz-albumin julkaissut laulaja pitää itseään kovempana tähtenä kuin Knowlesia. Cyrus väitti myöhemmin kyseisen haastattelun julkaisseen Love-lehden tekstiä vääristellyksi ja virheelliseksi, sillä todellisuudessa laulajattaret kunnioittavat toisiaan.