Näin rikkaat ajattelevat! Ota mallia ja liity joukkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka varakkaat ihmiset ansaitsevat omaisuutensa eri tavoilla, yhdistää heitä lähes poikkeuksetta yksi yhteinen ominaisuus; rikas asenne. Vaikka ihmisellä ei olisi paksua lompakkoa ja taloudellista riippumattomuutta, voi hän harjoittaa mielensä varakkaiden ajattelumalliin.

Hyvin toimeentulevat ihmiset ovat usein ihmistyyppejä, jotka ottavat vastuuta ja eri asioita hoitaakseen. Turha epäröinti väistyy tarmokkaasti hihat käärimällä ja asioiden hoitamisella. Rikkaat ihmiset ovat tottuneet tarttumaan työhön ja viemään asiat loppuun saakka. Ainakin he, jotka ovat menestyksensä itse luoneet.

Varakkaat ihmiset verkostoituvat helposti, joten miksi viettää aikaa kotona, kun samaan aikaan voisi tutustua uusiin ihmisiin ja asioihin vaikkapa kurssila tai kutsuilla? Kun mukaan liittää hymyn, hyvän ryhdin ja valloittavan persoonallisuuden, on taas askelta lähempänä rikkaiden ihmisten elämäntapaa. Poistu mukavuusalueelta, niin saavutat uutta, Seeking Millionaire -deittisivusto opastaa.

Taloudellisesti menestyvät ihmiset eivät yleensä pelkää muita ihmisiä, vaan he osaavat olla sosiaalisia ja läsnä. Kun samaan aikaan hallitsee kuuntelemistaidon ja halun jakaa kokemuksia muiden kanssa, voi itseään kutsua menestyväksi ihmiseksi. Varallisuuden kartuttaminen vaatii kuitenkin kykyä keskittyä myös itseensä. Toki muut ihmiset tulee ottaa huomioon, mutta loppujen lopuksi täällä elämäntaipaleella ollaan oman itsensä takia.

Jokainen menestyvä liikemies asettaa itselleen tavoitteita. Kun määrätietoisesti pyrkii myös ajatustasolla johonkin tiettyyn lopputulokseen, toteutuvat asiat helpommin. Tavotteiden saavuttaminen vaatii yleensä suuren määrän työtä, ja sisäinen intohimo ruokkii ahkeruutta. Varakkaat ihmiset elävät elämäänsä määrätietoisesti ja täysillä. Pankkitilin saldo ei muutu yhdessä yössä, mutta asenne ratkaisee hyvin pitkälle siinä, että muuttuuko se koskaan.