Provinssirockin esiintyjäkattaus kasvoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä Provinssirock kertoi taannoin muuttavansa hieman koko tapahtuman konseptia, sillä ensi kesänä festarialueella tapahtuu ympäri vuorokauden. Nyt tapahtuma on julkistanut uusia kotimaisia esiintyjiä ohjelmakarttaansa.

27. – 28. kesäkuuta järjestettävä kaksipäiväinen festivaali saa lauteilleen Cheekin, Jenni Vartiaisen ja Haloo Helsinki! -yhtyeen. Lisäksi Provinssirockissa nähdään nerokkaista lyriikoistaan tunnettu rock-yhtye Risto ja metallia sekä konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt.

Festivaalialueelle nousee teemoitettuja ravintola-alueita, joista yksi on autenttista henkeä hehkuva irkkubaari. Irkkumusiikkia tarjoaa kaveriksi täydeltä laidalta bostonilainen Dropkick Murphys. Ohjelma jatkuu myöhään iltaisin ja öisin leirintäalueella, jossa luvassa on mm. artistivierailuja, silent disco, ohjattuja ryhmäliikuntasessioita, stand-up -esityksiä, yhteistä ruoanlaittoa ja paljon muuta.