Hulvaton nettipalvelu kaatui heti – yhdistää sanakirjan ja kartan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hakukonejätti Googlea voidaan pitää verkon hallitsijana, sillä heidän netinkäyttäjille tarjoamansa palvelut kattavat koko internetin. Google tarjoaa karttoja, hakusanoja, kuvia, sähköpostin ja jopa oman sosiaalisen mediansa.

Kuva: UK Data Explorer
Kuva: UK Data Explorer

Nyt verkossa on avattu uudenlainen käännöspalvelu, jonka avulla haluamansa sanat näkee myös kartalle sijoitettuna jokaisen kielen mukaan. Uutissivusto Gawker testasi palvelussa hieman roisimpaa sanaa, joka sitten näkyi iloisesti värikkäällä kartalla.

Kuten arvata saattaa, ovat netinkäyttäjät heti innostuneet palvelusta ja kaikki tahtovat testata pikkutuhmia fraaseja palvelussa. Valitettavasti sivuston julkaisija ei ollut varautunut niin suureen suosioon ja sivusto on ollut pahasti ruuhkautunut.