Poliisi iski Justin Bieberin kotiin: Poptähti otettiin kiinni – talosta löytyi huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin naapurinsa kanssa, kun laulaja pommitti hänen kotiaan kananmunilla. Naapuri soitti poliisit paikalle, ja Bieber jatkoi heittelyä vielä viranomaisten jo saavuttua paikalle. Nyt sikailun seuraukset ovat olleet kovat.

Nyt Los Angelesin Calabasasin asuinalueella sattuneen episodin lopputulosten kerrotaan maksavan naapurille jopa 20.000 dollaria. Ei siis ihme, että hän haluaa poliisin selvittävän tapauksen. Eilen illalla poliisit tekivät massiivisen iskun Bieberin kotiin ja ottivat laulajan kiinni autotallista siksi aikaa, että viranomaiset tekivät taloon kotietsinnän.

Bieberin kotiin saapui useita poliisipartioita, jotka TMZ-sivuston mukaan etsivät valvontakameran tallennetta välikohtauksesta. Justin Bieber saattaa saada rikossyytteet vandalismista kalliiden jälkisiivouskustannusten takia. Samassa kotietsinnässä Justin Bieberin asunnosta löydettiin pussissa huumetta, jonka poliisi epäilee olevan ekstaasia. Huumeet kuuluvat mahdollisesti Justinin ystävälle Lil Zalle. Huumeista Zalle voi tulla jopa vuoden vankeustuomio.