Teinityttö kiinni nettikiusaamisesta – äidiltä näyttävä rangaistus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettikiusaaminen on nykyisin kiusaamisen muoto, jota vanhempien on vaikea valvoa, joten sen kitkemiseen tulee kiinnittää runsaasti huomiota. Nyt perheenäiti Cara Schneider on saanut selville, että hänen Hailey-teinityttärensä oli syyllistynyt nettikiusaamiseen ja päätti antaa opetuksen.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Äiti pani tyttärensä kirjoittamaan eräänlaisen tunnustuksen paperille, jota tytär sitten piti sylissään äidin ikuistaessa näyn kuvaksi. Paperissa tytär kertoo joutuvansa myymään iPadinsä, jonka rahat hänen tulee lahjoittaa koulukiusaamista vastustavalle järjestölle. Äiti ei kuitenkaan tainnut itse tietää, että hän nettikiusaisi rangaistuksellaan tytärtään melko rajusti. Tai ehkä se oli jopa hänen tarkoituksensa.