77-vuotias kehonrakentaja pysäyttävällä videolla: ”Ihminen ei tarvitse lihaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhä useammat ihmiset ovat viime vuosina valinneet tietoisesti vegaanisen ruokavalion, josta on samalla tullut hyvin merkittävä osa muun muassa ravintolatoimintaa. 20 vuotta sitten Suomesta oli vaikea saada kasvisruokaa, mutta nykyisin tilanne on täysin toinen.

YouTube
YouTube

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva eläinsuojelujärjestö PETA on puhunut kasvisruoan puolesta jo pitkään ja saanut lukemattomat ihmiset luopumaa lihasa rajuilla paljastusvideoillaan. Nyt PETA esittelee verkkovideolla 77-vuotiaan kehonrakentajan, Jim Morrisin, joka on kilpaillut 30 vuoden ajan kehonrakennuksessa.

Kilpauransa hän lopetti vuonna 1985. Vegaaniksi Morris ryhtyi 12 vuotta sitten. Videolla Morris kertoo, ettei ihminen tarvise välttämättä lihaa saadakseen tarvittavan määrän proteiinia, sillä sitä löytyy myös monista luonnon omista tuotteista. Lisäksi hän kertoo tuntevansa olonsa paremmaksi, koska hän ei satuta eläimiä.