50 asiaa, joita ihmiset katuvat kuolinvuoteellaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni nuorempi ihminen elää elämäänsä sillä asenteella, että parempi kokea asioita nyt, että ei tarvitse kiikkustuolissa katua. Spontaani ja rohkea elämänasenne ei välttämättä kanna pitkäjänteisesti elämänkaaren päähän saakka.

Tärkeintä elämässä on olla onnellinen myös siihen viimeiseen hengenvetoon saakka, eikö niin? Elämä on täynnä valintoja, ja Elite Daily on nyt listannut 50 asiaa, joita kukaan ei tahdo katua kuolinvuoteellaan.

1. Et ole harrastanut tarpeeksi seksiä.2. Et ole antanut itsesi rakastua.3. Et ole opetellut uutta kieltä.4. Et ole matkustellut tarpeeksi.5. Päästit Sen Oikean pois elämästäsi.6. Söit liikaa teollisesti tuotettua ruokaa.7. Et ole harrastanut tarpeeksi liikuntaa.8. Olet ottanut väärän tatuoinnin.9. Et ole ottanut riskejä.10. Olet ottanut liikaa riskejä.11. Sinulla on ollut vain vääriä ystäviä.12. Olet jäänyt huonoon parisuhteeseen.13. Olet ollut liian monta iltaa kotona.14. Olet ollut liian kiireinen.15. Et ole ollut joutilaana.16. Et ole antanut kaikkeasi tarvittaessa.17. Olet keksinyt liikaa tekosyitä.18. Olet syyttänyt muita epäonnestasi.19. Olet luovuttanut liian helposti.20. Olet pelännyt liikaa.21. Et ole kertonut tunteistasi.22. Et ole tunnustanut rakkauttasi.23. Et käyttänyt juuri silloin kondomia.24. Et mennyt kihloihin hänen kanssaan.25. Olet teeskennellyt liikaa.26. Et ole tutustunut itseesi.27. Et ole tutustunut seksuaalisuuteesi.28. Et ole harrastanut kolmen kimppaa.29. Olet tuhlannut aikaa.30. Olet ollut liian vihainen.31. Olet surkutellut olemassaoloasi.32. Olet ottanut liian ison riskin.33. Et ole käyttänyt hammaslankaa.34. Et ole seurannut unelmiasi.35. Et ole ollut hulluna rakkaudesta.36. Olet antanut muiden lannistaa.37. Et ole paljastanut ideoitasi.38. Olet mennyt muiden mukana.39. Et ole unelmoinut tarpeeksi.40. Et ole näyttänyt tunteitasi.41. Et ole ottanut lopputiliä huonosta työstä.42. Et ole tehnyt luontoretkiä.43. Et ole kokeillut päihteitä.44. Et ole ottanut tarpeeksi vastuuta.45. Olet syönyt yksipuolisesti.46. Säästit paljon rahaa, etkä käyttänyt niitä.47. Et säästänyt pahan päivän varalle.48. Et ollut tarpeeksi sosiaalinen.49. Et tehnyt omia päätöksiäsi.50. Et tukenut tarpeeksi läheisiäsi.