Jennifer Lopezista Barbie-nukke – muhkeat muodot katosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on viime viikkoina ollut jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Taannoin hänen kerrottiin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista. Nyt Jennifer on saanut kunnian, jollaisesta miljoonat pikkutytöt unelmoivat koko lapsuutensa.

JLo on nimittäin saanut oman Barbie-nukkensa. Tai oikeastaan kaksi. Mattel-leluyhtiö lanseerasi taannoin kaksi eri asuissa keikistelevää Jennifer Lopez -Barbieta. Toisessa JLolla on yllään Dance Again World Tour -maailmankiertueella nähty asu, ja toinenkin on samaisen Zuhair Muradin suunnittelema. Jennifer tunnetaan erään latinomaailman muodokkaimmista laulajista, mutta hänen nimeään kantavat Barbiet eivät ole tavallista kurvikkaampia. Syy moiseen valintaan ei ole tiedossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Jennifer Lopez on nähty julkisuudessa jo vuosia melko samannäköisenä, sillä hän ei ole muuttunut paljoa esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.