Nainen muuttui onnelliseksi Facebookin avulla – päivitti vain positiivisia asioita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaiset sananlaskut ja väittämät on todistettu montaa kertaa todeksi, kun esimerkiksi sanotaan, että raha tulee rahan luokse ja hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Nyt eräs australialainen toimittaja on todistanut, että positiivisella elämänasenteella on huimia vaikutuksia elämässä.

Lynn Scrivens oli vuosi sitten yksinäinen ja alkoholiin turvautuva reportteri, joka teki uudenvuodenlupauksen, että päivittää Facebookiin vuoden ajan ainoastaan positiivisia asioita. Vuoden aikana hän huomasi, että iloinen asenne oli muuttanut myös hänen elämänsä parempaan suuntaan.

Hän muutti uudelle paikkakunnalle, pysyi kolme kuukautta selvänä ja tapasi elämänsä miehen. Nyt Lynn kuvailee elämäänsä onnellisemmaksi ja hän on tyytyväinen tekemiinsä valintoihin. Hän aloitti jokapäiväisen statuspäivityksen kirjoittamalla: ”Olen kiitollinen, että…”, ja lopulta hänen ystävänsä suorastaan odottivat hänen viestejään. Tämä on klassinen esimerkki siitä, että kuinka omalla asenteellaan voi vaikuttaa elämään.