Nicki Minaj’n rinnat jättimäisen mainoksen pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Nicki Minaj tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös esimerkiksi siitä, että hän haastoi taannoin riitaa Mariah Careylle työskennellessään American Idolin tuomaristossa. Musiikkiaan useammin Nicki on kuitenkin otsikoissa niukkojen asujensa merkeissä.

Näin on käynyt tälläkin kerralla, kun Nicki on valjastettu muhkeine muotoineen Myx-juomamerkin mainoskampanjaan. Parhaillaan Hollywoodin kaduilla on nähtävillä valtavankokoinen ulkomainos, jossa Minaj poseeraa melko estottomassa asussa. Kuvien perusteella ei liene epäselvää, mitkä ovat mainoksessa pääosassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nicki Minaj vietti joulukuussa 31-vuotissyntymäpäiviään tyylilleen uskollisena. Laulajatarta varten leivottua kakkua koristivat nimittäin isokoiset rinnat, ja hänen vastaanottamiin lahjoihin kuului myös strippaustanko.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hän julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa vuonna 2012. Pink Friday: Roman Reloaded oli jatkoa vuoden 2010 Pink Friday -debyyttialbumille. Naisräppäri tunnetaan ronskeista sanoituksistaan, joissa hän ei epäile avautua mieltään askarruttavista teemoista.