Maailman paras iskä – kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmuuden ilo häviää liian usein turhan pingottamisen myötä. Lasten tulee saada toteuttaa, tutkia, osallistua ja vaikuttaa, koska elämä ei saa olla mustavalkoista ja tylsää. Valokuvaaja Dave Engledow näyttää valokuvakokoelmallaan esimerkkiä toisenlaisesta vanhemmuudesta.

20140117-123247.jpg

Miltäpä esimerkiksi kuulostaisi martinit pikkuvesselin kanssa nautittuna? Hurjalta varmaankin, vaikka kyseessä on pelkästään lavastettu tilanne. Teksasilainen valokuvaaja Dave Engledow päätti ottaa tyttärestään Alice Beestä toisenlaisia kuvia perhealbumiin. Tuloksena syntyi uskomaton kokoelma yllättäviä otoksia, joissa eletään vaarallista vauva-arkea.

Näissä Chicqueron sivuilla julkaistuissa kuvissa ei perheen prinsessahameinen tyttö poseeraa rusetti päässä ja putipuhtaana. Sen sijaan kuvat ovat täynnä elämisen meininkiä, kun isä ripottelee vauvatalkkia kaasunaamari päässään, vääntää ipanan kanssa kättä, heittelee pannukakkuja vuoteessa ja syöttää taaperolle pihviä. Kauhisteleville superäideille paljastettakoon, että tilanteet ovat lavastettuja ja kuvissa on käytetty Photoshopia, joten voitte perua puhelinsoiton lastensuojeluun.