K-18 leivänpaahdin tekee vaginan kuvia paahtoleipiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varhaisimmat leivänpaahtimet kehitettiin jo 1800- ja 1900-lukujen taitteessa, kun ihmiset tahtoivat leipäpalansa lämpimänä ja rapeana. Tekniikan kehittyessä markkinoille on tullut myös paahtimia, jotka tekevät leivän pintaan kuvioita.

Burnt
Burnt

Nyt valokeilaan nousee leivänpaahdin, joka polttaa viipaleen pintaan vaginan kuvan. Burnt Impressions -nimisen yrityksen pienkone näyttää normaalilta leivänpaahtimelta, mutta käytettäessä leivän pintaan tulee tummempi kuvio, joka näyttää naisen sukupuolielimeltä.

Tuotteen artikkelinsa esiteltäväksi löytänyt Huffington Post vinoilee, että mikä olisikaan sen ihanampaa kuin nauttia voideltua vaginaleipää aamupalaksi? Mainoskuvan perusteella leivänpaahdin on kuitenkin siinä mielessä epäkäytännöllinen, että se valmistaa vain yhden leivän kerrallaan.