Venäläiskoulun meno ihmetyttää YouTubessa – ei herkimmille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itänaapurissa Venäjällä kulttuurit ovat monin tavoin erilaisia kun niitä verrataan esimerkiksi länsimaiden vastaaviin. Liikennekulttuurien erot lienevät jo kaikille tuttuja, mutta eroja löytyy myös koulunkäynnistä ja opiskelusta. Sen osoittaa myös verkossa äskettäin julkaistu video.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään miten ilmeisesti koulutunnilla teini-ikäisen tyttöoppilaan käsi desinfioidaan ja sen jälkeen veitsi desinfioidaan. Sen jälkeen tytön käteen viillellään haavoja. Tai ainakin siltä video näyttää. Todellisuudessa kyse on kuitenkin mitä kahdesta eri nesteestä, joiden yhdistymisen seurauksena tytön käteen ilmestyy verenpunaista nestettä. Herkimpien ei ehkä kannata katsoa videota lainkaan. Suomessa tällainen opetusmetodi todennäköisesti kiellettäisiin nopeasti.