Huumelordi kiinni Instagram-kuviensa takia – katso mitä ökyilyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat rikolliset ympäri maailmaa ovat jääneet kiinni, koska he ovat esitelleet esimerkiksi ryöstösaalistaan sosiaalisissa medioissa. Nyt huumelordi Jose Rodrigo Arechiga Gamboa, eli El Chino Antrax, on pidätetty Amsterdamin lentokentällä, jonne hän saapui tekaistulla nimellä.

Meksikolaisen Sinaloan huumekartellin johtohahmoihin lukeutuva El Chino Antrax on levittänyt ahkerasti kuvia elämästään Instagramissa ja Twitterissä. Otoksissa hän on esitellyt luksuselämäänsä, jota ovat värittäneet aseet, luksusvaatteet, ökyautot ja huvijahdit.

Hänen toimiaan tutkivat amerikkalaiset viranomaiset ovat nyt saaneet todistusaineistoa miestä vastaan juuri nettikuvista. Lopulta todisteita oli niin paljon, että El Chino Antrax otettiin kiinni.