Joanna Krupan minimekko vesirajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa AVA-kanavalla esitettävästä The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa meni viime kesänä naimisiin bisnesmies Romain Zagon kanssa. Viime viikkoina Joanna on taas nähty tavallista enemmän viihdemaailman parrasvaloissa.

Seksikkäimpien siskosten toinen osapuoli Joanna osallistui eilen Hollywoodissa Rivabella-ravintolassa järjestettyihin julkkisjuhliin, jonne hän oli pukeutunut poikkeuksellisen tiukkaan ja niukkaan minimekkoon. Asu oli niin lyhyt, että se ulottui hädin tuskin vesirajaan. Lisäksi se oli niin läpikuultava, että kuvien perusteella kaunottarella ei ollut mitään mekkonsa alla.

Joanna Krupa toivoo saavansa joskus kaksoset. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa. Hänen oma suhteensa on sekin ollut myrskyisä, mutta tällä hetkellä suhde vaikuttaa olevan jo paremmassa kunnossa.