The Wolf of Wall Street -tähti oli päästä kymppikerhoon – karu yllätys lentokoneessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koomikko Jonah Hill näyttelee merkittävässä sivuroolissa parhaillaan elokuvateattereissa olevassa The Wolf of Wall Street -elokuvassa. Mies joutui esiintymään elokuvassa lentokoneessa tapahtuneessa orgiakohtauksessa, josta hän avautui äskettäin Graham Nortonille tämän keskusteluohjelmassa.

Mies on päässyt aiemmin lähelle seksikokemusta lentokoneessa. Jonahin mukaan hän sai melkein 18-vuotiaana tällaisen tilaisuuden. Kymppikerhoon liittyminen näytti hyvältä, sillä vieressä istui kaunis flirttaileva tyttö. Kaiken pilasi kuitenkin ulosteen haju.

Hill meni wc-koppiin erään miehen jälkeen. Kyseinen kaveri oli käyttänyt vessahetkeensä ikuisuuden, ja haju kopissa oli sen mukainen. Jonahin kauhuksi tyttö meni käyttämään samaa vessaa heti hänen jälkeensä, ja haaveet menivät törkyisten tuoksujen takia metsään.

Jonah Hill on 30-vuotias näyttelijä, tuottaja, käsikirjoittaja ja koomikko. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa Superbad, Paksuna, Funny People, Get Him to the Greek, Moneyball ja Django Unchained.