Koira odottaa kuollutta omistajaansa kirkossa – koskettavat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kuultu vuosisatojen ajan tarinoita, joissa koirat ovat osoittaneet poikkeuksellista lojaaliutta isännilleen ja emännilleen odottamalla heidän paluutaan vuosien ajan vielä heidän kuolemansa jälkeen. Tällaisille koirille on pystytetty jopa patsaita.

Kuva: Il Messaggero
Kuva: Il Messaggero

Nyt verkossa on julkaistu Italian San Donacissa kuvattu koskettava kuvasarja 12-vuotiaasta surumielisestä Tommy-koirasta, joka saapuu päivittäin Santa Maria Assuntan kirkkoon odottamaan isäntäänsä. Katso kuvat tästä.

Il Messaggero -lehden mukaan koiran emäntä menehtyi jo kaksi kuukautta sitten, ja hänet siunattiin samaisessa kirkossa. Koira seurasi emäntänsä arkkua kirkkoon, ja on sittemmin palannut paikalle joka viikko kirkonkellojen soidessa.