Suosituin Putous-hahmo selvisi – murskavoitto!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiohjelmiin jo vuosien ajan lukeutunut Putous alkoi jälleen viime lauantaina, ja ohjelman odotetuimmassa osiossa esiteltiin alkaneen tuotantokauden uudet sketsihahmot. Kotikatsomoissa saatiin nauraa usemmallekin koomiselle hahmolle, mutta yksi on ylitse muiden.

Kuva: MTV3
Kuva: MTV3

Stara kysyi lukijoiltaan tällä viikolla Putouksen suosituinta sketsihahmoa. Äänestykseen otti osaa 2.702 lukijaa, joiden äänistä peräti 45 prosenttia meni Iina Kuustosen hipsteri Jäbä Leissonille. Murskavoiton saanut mainostoimistohenkilö on aiheuttanut kovasti keskustelua, ja suosiota nosti myös Nyt-liitteen kolumni, jossa mitä ilmeisimmin liiankin naulan kantaan osuneesta stereotypiasta loukkaantunut toimittaja haukkui sen värikkäin sanakääntein.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui Antsku, joka sai 21 prosenttia äänistä. Putouksen perinteisen sketsihahmomestari Aku Hirviniemen Slaikka Gustafsson sijoittui kolmanneksi 11 prosentin äänisaaliilla. Seuraavina tulivat sketsihahmot Ymmi Hinaaja, Martin Niemi, Jarmo Heikkinen ja Sirkka Vainola.

putous18012014