Adriana Lima teki näyttävän paluun – upea bikinivartalo ikuistettiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima oli viime vuonna otsikoissa synnytettyään toisen tyttärensä, Siennan. Neitokaisella on entisestään vuonna 2009 syntynyt Valentina-tytär urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Sittemmin Adriana on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Taannoin japanilaisen Tokyo Numero -muotilehden sivuilla nähty supermalli on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun ja osallistunut Victoria’s Secretin kuvaussessioon Miami Beachilla.

32-vuotias Adriana Lima on roomalaiskatolinen, ja hän on kertonut olevansa uravallinastaan huolimatta hyvin uskonnollinen. Vuonna 2006 neito paljasti GQ-lehdelle olevansa vielä neitsyt. Hän meni lopulta vuonna 2009 naimisiin serbialaisen koripallopelaaja Marko Jaricin kanssa.