Beyonce levittelee seksikkäitä kuviaan enemmän kuin koskaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Beyonce julkaisi taannoin uuden albuminsa, joka nousi iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa. Albumi julkaistiin ilman ennakkomainontaa. Sittemmin Beyonce yllätti karaokea laulaneet faninsa miamilaisessa ravintolassa.

Kuten monet muutkin poptähdet, Beyonce on kunnostautunut omaan elämäänsä kurkistavien kuvien jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Nyt 32-vuotias kultakurkku on lisännyt Instagram-tililleen seksikkäitä uusia kuvia. Niissä laulajatar poseeraa muun muassa uimapuku päällään ja tankotanssin merkeissä leopardikuvioiden peittämänä.

Run the World (Girls) -hitin esittäjä perusti oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Projekti oli tähdelle mullistava, ja hän kertoi, ettei ole eläessään tehnyt mitään niin urheaa. Levyllä kuullaan yhteistyötä Draken, Frank Oceanin, Sian, Justin Timberlaken, Pharrell Williamsin ja aviomies Jay-Z:n kanssa.