Huikea kosinta Google Mapsissa – vastaus annettiin somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on eräs ihmisen elämän ikimuistoisimmista hetkistä, ja monet toivovat, että kosinta tapahtuisi jollain erikoisella tavalla. Siinä onnistutaankin usein, ja nyt eräs pariskunta on mennyt kihloihin poikkeuksellisen tyylikkäästi Google Mapsin karttakuvan avustuksella.

Kuva: Bikesnobnyc
Kuva: Bikesnobnyc

Sanfranciscolainen pyöräilijä Murphy Mack suunnitteli kosintansa hyvin jo etukäteen, ja suunnitelmansa toteuttaakseen hänen tuli lähteä 29 kilometrin pyörälenkille ympäri kaupunkia. Miehellä oli mukanaan GPS-vastaanotin ja Strava-sovellus, joka merkitsi kuljetun reitin Google Mapsin kartalle. Reitin ajamisen jälkeen mies lähetti kuvan kartasta Twitterissä tyttöystävälleen Emily McLanachlanille.

Kuva: Bikesnobnyc
Kuva: Bikesnobnyc

Tyttöystävän yllätys lienee ollut melkoinen, sillä kartalla näkyi valtava sydän ja sen sisällä teksti ”Marry Me Emily?”. Tyttöystävä päätti vastata välittömästi myöntävästi, ja käytti siihen tietenkin sosiaalista mediaa. Hän kirjoitti kuvapäivityksen yhteyteen ”KYLLÄ! Rakastan sinua!”.