Jennifer Lawrence lipsautti televisiossa: ”Kainalovaginat ovat kauheita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lawrence äänestettiin viime vuonna maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi Empire-lehdessä. Näyttelijäneitokaista on kuitenkin liaan pulskaksi Hollywoodiin, johon Jennifer vastasi vaatimalla lihavaksi haukkumisen kriminalisointia. Nyt Jennifer on ollut taas vauhdissa.

Rennon rempseästä maineestaan tunnettu kaunotar on vieraillut jälleen televisiohaastattelussa, jossa häneltä pääsi hauska, mutta hieman harkitsematon lausunto. Jennifer nimittäin halusi asetella iltapukuaan paremmin ja mainitsi samalla vihaavansa joskus ilmestyviä ”kainalovaginoita”. Video tapauksesta päätyi nopeasti Vine-videopalveluun.

Jennifer Lawrence tunnetaan terveen vartalomallin puolestapuhujana. Jennifer on saavuttanut suurta menestystä lyhyessä ajassa. Aiemmin tänä vuonna talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen on Tumblr-palvelun suosituin julkkis.