Kaunottaret pantiin maailmankartalle – myös suomalaisia mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusia verkkopalveluita syntyy joka päivä, ja monissa keksitään pyörä uudelleen hieman edellistä kehittyneempänä versiona. Eräs tällaisista palveluista on Girls On A Map, jossa käyttäjät voivat rankata järjestykseen kauniita naisia ja selvittää mistä päin maailmaa neitokaiset ovat.

GirlsOnAMap
GirlsOnAMap

Usein on väitetty, että maailman kauneimmat naiset löytyvät eräistä Etelä-Amerikan maista, ja tämän palvelun avulla asia voidaan selvittää. Ääniä tosin antavat käyttäjät, mutta äänestäjien määrän noustessa jopa miljooniin ovat tulokset melko luotettavia. Palvelussa voi toki katsella kauniita naisia myös ilman äänestämistä. Tällä hetkellä maailman kauneimmaksi rankattu tyttö tulee Yhdysvaltojen Houstonista.