Muistatko sinä? Nämä elokuvien klassikkorepliikit muistetaan yleensä väärin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen elokuvien ystävä muistaa Imperiumin Vastaisku -elokuvan ikimuistoisen hetken, jossa Darth Vader paljastaa olevansa Luke Skywalkerin isä. Kyseisen kohtauksen repliikki kuitenkin muistetaan usein väärin. Darth Vader ei suinkaan sano ”Luke, I’m your father”, vaan ”No, I’m your father”.

Tämä on vain yksi lukuisista tunnetuista leffarepliikeistä, jonka ihmiset muistavat toistuvasti väärin. Youtuben Alltime10s-kanavalle on nyt lisätty video kaikkien aikojen tunnetuimmista yleisesti väärin muistetuista repliikeistä.

Joukossa on Imperiumin vastaiskun lisäksi muun muassa kuuluisia hetkiä elokuvista kuten Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit, Casablanca ja Likainen Harry. Nyt voit siis kätevästi opetella yhdeltä videolta oikeaoppiset repliikit, jotta pystyt tulevaisuudessa pätemään paremmin erilaisissa illanistujaisissa.