Miehen tanssikuviot lähtivät käsistä – nainen lensi kuin leppäkeihäs

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parkettien partaveitset saattavat saada täyden teränsä vasta muutaman alkoholijuoman jälkeen. Baareissa ja klubeilla tanssivat ihmiset saattavat joskus olla niin tuiterissa, etteivät askelkuviot tahdo löytyä edes kontaten. Nyt videolla nähdään oman elämänsä John Travolta.

YouTube
YouTube

Holly Taylor on kuvannut nettiin videon, jolla tanssii hänen ystävänsä Jess. Oranssiin mekkoon pukeutuneen kaverin seuraan on liittynyt humalaiselta vaikuttava mies, ja pari ryhtyy tekemään näyttäviä tanssikuvioita diskovalojen loisteessa. Sitten mies ottaa tanssilattian omakseen.

Känniääliö tarttuu Jessiä hiuksista kiinni ja heittää taakseen kumoon samalla, kun hän itse jatkaa käsien levittelemistä, jota myös tanssiksi voi kutsua. Onneksi muut tanssijat huomaavat tilanteen ja syöksyvät auttamaan Jessiä. Holly kuitenkin nauraa, että video on hauskin asia, mitä hän on koskaan nähnyt.