Transformers-tähti sekoili huumepäissään – hajotti paikkoja ja riisui alastomaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on saanut julkisuudessa vaikean miehen maineen, koska hän joutuu usein kahakoihin esimerkiksi baareissa vieraillessaan. Mies riiteli viimeksi erään naisfanin kanssa anniskeluravintolassa, ja uhkasi tappaa tämän poikaystävän.

Shia LaBeouf paljasti jo aiemmin tehneensä tulevan The Necessary Death of Charlie Countryman -elokuvan kohtauksia huumepäissään. Miehen hahmo nähdään LSD-tripillä, ja tähti kokeili itse huumeita elokuvaa tehdessään. Nyt tähden vastanäyttelijä Rupert Grint on kertonut todistaneensa käytännössä tätä tapahtumaa.

– LeBeouf hajotti paikkoja, riisui itsensä alasti ja näki jatkuvasti erään pöllön. Jos joku saa sinut kieltäytymään huumeiden käytöstä, niin se, kun joudut katsomaan tällaista tilannetta, kommentoi Grint NY Daily News -sivustolle.

Shia LaBeouf nähdään yhdessä Rupert Grintin kanssa elokuvan trailerilla, jossa nähdään esimakua miehen huumehörhöilystä. Tällaistako se oli myös elokuvan kuvausten aikaan?