Vaimonsa menettänyt muisti nuorta paria liikuttavalla tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkäaikaisessa parisuhteessa kumppanit kasvavat toisiinsa kiinni. Heille muodostuu vuosien yhdessäolon jälkeen niin vahva tunneside, että usein aviossa olleet jopa kuolevat samaan aikaan lyhyen ajan sisällä, koska he eivät osaa olla yksin.

Nuori pariskunta nautti illallista Kanadassa Ontariossa sijaitsevassa Ciccio’sin ravintolassa. Yhtäkkiä ventovieras herrasmies tarjoutui maksamaan heidän ravintolalaskun. Lisäksi hän kirjoitti sydänkäpysille ravintolan lautasliinaan viestin.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

– Hei, ette tunne minua. Kaunis vaimoni 43 vuoden pituisesta avioliitosta kuoli viime viikolla. Ajoin tänään yksin ensimmäistä kertaa. Te muistutatte minua suuresti meistä, mitä olimme vuosia sitten. Olkaa ystävällisiä ja antakaa minun maksaa illallisenne. Nauttikaa! Se saa varmasti myös vaimoni Carolin hymyilemään ja tekee minut tällä hetkellä onnelliseksi. Hyvää uutta vuotta! -Lee B. Laittakaa hyvä kiertämään.

Laskun maksajaksi osottautui Lee Ballantyne -niminen mies, joka todella oli ollut naimisissa Carol-vaimonsa kanssa 43 vuotta. Miehen kirje julkaistiin Redditissä ja tarina on saanut paatuneimmatkin kivisydämet sulamaan. Sen lisäksi, että Lee tarjosi nuorelle parille ikimuistoisen illalisen, antoi hän tärkeän opetuksen meille kaikille. Rakastakaa lähimmäistä.