Kännykkäkuvaajien kardinaalivirheeseen viimein korjaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokaisella on nykyisin taskussaan jonkinlainen videokuvaukseen soveltuva älypuhelin. Videoiden yleistymisestä huolimatta lukemattomat ihmiset kuvaavat yhä edelleen videoita tuskastuttavan väärällä tavalla, eli pitäen kameraa pystyssä. Nyt tällaiset amatöörikuvaajat ovat saaneet apuvälineen.

YouTube
YouTube

Mikäli ystävälläsi tai vaikkapa perheenjäsenelläsi on edelleen taipumus kuvata kännykällään videoita kännykkä pystyasennosta, niin hänet kannattaa vaikka pakottaa lataamaan puhelimeensa uusi sovellus, joka on lanseerattu juuri hänelle.

Horizon-niminen sovellus estää nimittäin amatöörikuvaajilta sen, että he pilaavat muuten hyvinkin tärkeän tilanteen väärällä kuvauksella. Sovellus antaa ihmisten kuvata videoita ainoastaan vaakatasossa, joten se helpottaa huomattavasti myös videoiden katselemista. Sovellus auttaa toki myös muita kuvaamaan aina vaakatasoista videota.