Lakimiehen lapsi menetti maitohampaansa – mutta mitä teki isä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lakimiehillä voi joskus jäädä niin sanotusti ”duuni päälle” myös siviilielämässä, jossa voisi jo hieman rentoutua kuten muutkin ihmiset. Jotkut ovat kuitenkin niin syvällä työssään, että tuovat työt kotiin saakka. Nyt eräs newyorkilainen lakimies on tosin tehnyt sen tyylikkäästi.

Brooklynissä asuvan notaarina ja lakimiehenä työskentelevä perheenisä Robert M. Winter sai kuulla Emily-tyttäreltään, että tämä oli kadottanut aamiaista syödessään ensimmäisen hampaansa. Hammasta ei etsinnöistä huolimatta löytynyt edes murokulhosta, joten isä keksi tyttärelleen hauskan yllätyksen.

Isä nimittäin laati virallisen näköisen valaehtoisen todistuksen, jonka hän pani tyttärensä allekirjoittamaan. Asiakirjan avulla tytär on oikeutettu korvaukseen hammaskeijulta, vaikka hammasta ei juuri nyt olekaan esittää todisteena sen irtoamisesta.

Kuva: Robert M. Winter
Kuva: Robert M. Winter