Mies järkytti pikkutytön – söi hänen sudenkorentonsa elävältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihminen ei voi valita sukulaisiaan. Jokaisen perhepiiristä löytyy varmasti niin kutsuttuja erikoisempia tapauksia, jotka tuovat sukutapaamisiin lisämaustetta erikoisella käytöksellään. Harva on kuitenkin omituisempi kuin eno, joka nähdään tuoreella internet-videolla.

YouTube
YouTube

Alkujaan Liveleak-sivustolla levinneellä videolla tavataan karmiva eno, jonka nenän päällä on elävä sudenkorento. Yhtäkkiä mies laittaa ötökän hännän suuhunsa ja alkaa imeskellä sitä huuliensa välissä. Lopulta syö sudenkorennon ilmeisen hyvällä ruokahalulla, ilmeenkään värähtämättä.

Vielä pahemman videosta tekee se, että tapauksen sudenkorento on miehen veljentyttären lemmikki. Mies ei lopeta tytön pyynnöistä huolimatta, eikä enoa myöskään näytä hetkauttavan veljentyttären itku. Katsojan onneksi tytön lemmikki ei ollut sudenkorennon sijaan esimerkiksi koira tai kissa.