Miljonäärin kaksoiselämä – siivoaa duunarina pikkukaupungin katuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisten voi usein kuulla keskustelevan lottovoitoista ja suurista rahasummista siihen tyyliin, että muhkean lompakon turvin voisi olla loppuelämänsä tekemättä töitä. Tietynlainen ahkerointi voi tuottaa hyvää mieltä, minkä vuoksi viisaat pitävät itsensä kiireisinä myös miljonääreinä.

YouTube
YouTube

Uutisvälineet kertoivat jo viime vuonna erään kiinalaisen miljonäärin elävän kaksoiselämää katujen siivoajana. Yu Youzhen on tienannut miljoonaomaisuuden kiinteistöbisneksellä, mutta herää silti joka aamu aikaisin tavallisen duunarin töihin. Syy tähän on yksinkertainen – 54-vuotias nainen haluaa näyttää lapsilleen hyvää esimerkkiä.

– Haluan olla roolimalli pojalleni ja tyttärelleni. En halua vain istua paikallani ja kuluttaa omaisuuttani. Työtä ei tehdä pelkästään palkan takia. Laiskuus nostattaa muitakin huonoja tapoja, kertoi Youzhen Wuhan Evening News -sivustolle.

Onnekkaan naisen menestystarina alkoi viisi vuotta sitten, kun Kiinan hallitus osti perheen maita. Kahden lapsen äiti käytti jättipottia hyväkseen rakennuttamalla rahoillaan 21 kiinteistöä, joista hän tienaa massiivisen rahamäärän vuokratuloina.