Elisabetta Gregoraci poseerasi Keniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo Elisabetta Gregoraci tekee parhaillaan kotiäitiyden lisäksi uraa myös mallina. Paparazzikuvissa runsaasti poseeranneelle tummalle kaunottarelle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa.

Taannoin malliura sai yhden kohokohdan, kun Elisabetta poseerasi Milanon muotiviikoilla järjestetyssä Gianantonio A. Paladini Kevät/kesä 2013 -muotinäytöksessä. Mallikaunotar on lomaillut vuodenvaihteen miehensä kanssa Kenian rannikolla sijaitsevassa Malindissa, jossa perhe yhä edelleen majailee. Eilen perhe bongattiin uimarannalta.

33-vuotias Elisabetta Gregoraci ja 62-vuotias Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut.